MACCA (Lepidium Meyenii)

Supranumită şi ginseng peruvian, Macca a fost folosită de peruvieni timp de secole ca tonic general. Cercetările recente au arătat că alcaloizii din rădăcină exercită un efect benefic asupra glandelor suprarenale, producând astfel un plus de energie si vitalitate. Aceste proprietăţi fac din Macca un supliment ideal pentru studenţi, oameni de afaceri, scriitori, sportivi. Macca nu conţine agenţi excitanţi, ci oferă avantaje numai datorită conţinutului său bogat de aminoacizi, acizi graşi, vitamine și minerale. Macca este eficace în reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele şi instabilitatea emoţională. Ca un exemplu, multe femei observă o îmbunătăţire după numai o săptămână de folosire a plantei, deoarece ajută sistemul endocrin şi favorizează producerea naturală de către ovare şi alte glande endocrine (suprarenale, pancreas, tiroidă) a hormonilor necesari, contribuind la obţinerea unui echilibru funcţional al organismului. În plus, Macca ajută la îmbunătăţirea funcţiei sexuale la femei prin intensificarea apetitului sexual şi a lubrifierii vaginale. În cantităţi mai mari, această plantă are efecte importante asupra performanţelor sexuale, duce la creşterea producţiei de spermă, a nivelului de energie, a nivelului de testosteron şi ajută la echilibrarea nivelului hormonal.

Acţiuni: adaptogen, imunostimulent, echilibrant hormonal, tonic general (fizic şi mental), afrodiziac, vitalizant, întineritor, regenerant, mineralizant, stimulează spermatogeneza şi ovulaţia, creşte puterea şi rezistenţa organismului, reglează tensiunea arterială, antidepresiv, antianemic, îmbunătăţeşte memoria, tratează simptomele menopauzei, reduce simptomele premenstruale, anabolizant natural, antistres, antidiabetic, hipocolesterolemiant, anxiolitic, analgezic, stimulent mental, ajută la o creştere sănătoasă şi la dezvoltarea inteligenţei la copii, antioxidant, anticancerigen, antituberculos.

Contraindicaţii: Bărbaţii cu diagnostic de cancer de prostată şi femeile cu istoric de cancer de sân sau orice altă formă de cancer modulată hormonal, precum şi femeile gravide sau care alăptează vor consulta medicul înainte de utilizare.

Mod de administrare: 1g de 4 ori/ zi.

Preț: 60g/ 9 lei, 400g/ 50 lei

Produs inclus in Promotie! Detalii AICI !

Yin Yang 3