DAMIANA (Turnera Diffusa)

Originară din zona tropicală a Americilor și cunoscută în primul rând de mayași, Damiana este celebră pentru puternicele efecte afrodiziace: în cazul bărbaților crește extraordinar performanța sexuală, iar în cazul femeilor echilibrează hormonal, amplifică fertilitatea și este tonic sexual.

Proprietăți: afrodiziac puternic, echilibrează hormonal, crește fertilitatea, reglează ciclul menstrual, combate ejacularea precoce, stimulează secreția de testosteron, antidepresivă, anxiolitică, sedativă, tonică, hipoglicemiantă, antiinflamatoare, antiulceroasă, laxativă, antitusivă.

Precauții: se recomandă evitarea administrării în doze mari și dese, deoarece conține arbutin, care este tranformat în hidrochinona, ce poate avea reacții secundare negative precum: greață, vărsături, zgomote în urechi, convulsii și, în cazuri severe, deces. Nu se recomandă femeilor care alăptează și persoanelor care sufera de boli renale și ale ficatului. Este contraindicată persoanelor care sunt deja sub tratament medicamentos antidiabetic, deoarece damiana scade nivelul de zahăr în sânge și se poate ajunge la hipoglicemie. Nu se recomandă persoanelor care urmează să sufere o intervenție chirurgicală (se întrerupe administrarea cu 14 zile înaintea intervenției).

Mod de administrare: 0,5 g de 3-4 ori/zi.

Preț: 50g/ 8 lei, 100g/ 15 lei

Produs inclus in Promotie! Detalii AICI !

Yin Yang 3